De eerste resultaten van het Nederlandse Graphogame onderzoek zijn binnen!

bda_toivo

Met veel plezier brengen wij u ervan op de hoogte dat ons team afgelopen week de eerste resultaten van de Nederlandse Graphogame studie heeft gepresenteerd op het congres van de British Dyslexia Association in Oxford, Groot-Brittannië (10-12 maart 2016).

De eerste bevindingen zijn veelbelovend, met als belangrijkste resultaat dat kinderen die voor de start van Graphogame laag scoorden op fonologisch bewustzijn, inderdaad hebben geprofiteerd van het spelen van Graphogame. Fonologisch bewustzijn is een vaardigheid die kinderen nodig hebben om een gesproken woord op te kunnen delen in klanken, iets wat essentieel is om te kunnen leren lezen. Bekijk onze poster voor meer informatie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s