Promotie Dyslexie Onderzoek bij Publieksmiddag “Brein in Beweging”

Afgelopen woensdag hebben Silvia en Ellie ons onderzoek gepromoot op de publieksmiddag “Brein in Beweging” van de onderzoeksschool Behavioural and Cognitive Neurosciences (BCN) in het UMCG. We hebben laten zien hoe het EEG experiment er uit ziet en hebben een korte leestest afgenomen. Natuurlijk hadden we ook een beer bij ons met een EEG cap om te laten zien hoe dit er uit ziet. Op deze manier hopen we dat er meer aandacht en draagvlak komt voor ons onderzoek en dat mensen beter begrijpen wat dyslexie is.

IMG_8523

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s